algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El gospel clourà la programació de la Fundació la Caixa d'aquest trimestre

Un curs sobre Brahms, audicions familiars i músiques del món configuren l'oferta

91798

Joshua Rifkin oferirà una visió personal entre el jazz d'Scott Joplin i la dansa d'Ernesto Nazareth.

Un monogràfic i el cicle de música instrumental dedicat a Johannes Brahms, quatre propostes de músiques del món, les audicions familiars i un concert de Nadal un tant atípic configuren les activitats musicals que la Fundació la Caixa proposa per al trimestre octubre-desembre.

Dia 20 de desembre, a les 21 hores, la basílica de Sant Francesc acollirà els cants espirituals negres de The Georgia Mass Choir, una formació que va acompanyar Whitney Houston en la pel·lícula L'esposa del predicador i que va participar en la inauguració i cloenda dels Jocs Olímpics d'Atlanta 1997 sempre sota la direcció del reverend Milton Biggham.

Abans, la Fundació la Caixa haurà engegat la música per a aquest darrer trimestre del 1999. El cicle Músiques del món començarà aquest divendres amb Graciana Silva García i la seva inseparable arpa. La Negra Graciana és la reina del son jarocho mexicà de la regió de Veracruz, un estil musical producte de la trobada entre Àfrica i Espanya.

Una altra dona, Madhavi Mugdal, serà la que introduirà el públic illenc en l'Odissi, un dels principals estils de dansa clàssica de l'Índia. Professora de dansa d'una de les primeres institucions artístiques del seu país, aquesta ballarina deixarà conèixer un art originari del segle II. Dia 29 d'octubre, el trio integrat pel cantant Moshe Leiser, l'acordionista Gérar Barreaux i per Ami Flammer (violí) farà un concert dedicat a la memòria de la cultura jiddish.

Per acabar les músiques del món vindrà a Palma l'americà Joshua Rifkin, que transmetrà al públic una visió molt personal de les músiques tradicionals a través del jazz d'Scott Joplin, en alternança amb música de dansa brasilera d'Ernesto Nazareth.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris