nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Les pintures de Joaquim Sorolla no visitaran enguany la Llonja de Palma

L'exposició de l'artista valencià, prevista per a final d'any, no serà possible

102512

Autorretrat de Joaquim Sorolla i Bastida.

L'exposició d'escultures d'Arnaldo Pomodoro ha tancat les portes sense que es pugui concretar encara quin artista serà que el succeirà mostrant la seva obra a l'edifici gòtic. L'únic que sí és clar, apuntaren ahir fonts de la Conselleria de Cultura del Govern balear, és que no es veuran les pintures de Joaquim Sorolla, exposició anunciada com una de les principals fites culturals de l'any per part de l'anterior equip de cultura de l'Executiu.

Segons la informació donada per fonts solvents de la Conselleria, no s'ha fet cap gestió respecte de la suposada exposició de Sorolla a la Llonja. La mostra s'havia de realitzar a través d'un conveni amb la Generalitat Valenciana, però la informació aportada per la Conselleria de Cultura és que la tramitació d'aquesta cessió «no estava tan ben travada com semblava, i finalment no serà possible».

Segons la programació feta pública el passat gener per l'anterior conseller de Cultura del Govern balear, Manuel Ferrer, la mostra de pintures de Joaquim Sorolla, fruit de la col·laboració amb la Generalitat Valenciana, havia de ser l'exposició que ocupàs aquest espai expositiu emblemàtic a la recta final de l'any, ocupant la temporada de tardor. Tot i així, ja en aquest moment Ferrer també observà que les exposicions s'anirien instal·lant a l'espai fins que s'haguessin d'envestir les obres de rehabilitació de la Llonja, que es troben actualment en procés de determinació previ a la seva posada en funcionament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris