muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

«Altres veus» des del Teatre del Mar

Iguana Teatre obrirà la temporada de tardor amb aquesta obra d'Harold Pinter

Aquest dijous comença la temporada de tardor al Teatre del Mar amb Altres veus, el darrer dels muntatges que Iguana Teatre ja va presentar divendres en la Fira de Teatre de Manacor. Es tracta d'una coproducció d'Iguana Teatre i el Consell Insular de Mallorca.

En aquesta ocasió, la companyia afincada en el recinte del Molinar ha comptat amb col·laboradors ben diferents per tal de posar a punt l'obra d'Harold Pinter.

En primer lloc, la traducció del text de l'escriptor anglès l'ha feta el manacorí Gabriel Galmés; l'escenografia ha estat obra, en aquesta ocasió, de l'escultor Ferran Aguiló i per la filmació Iguana ha comptat amb la col·laboració del cineasta mallorquí Lluís Hortas. Sobre l'escenari hi haurà tres actors: Carles Molinet, membre consolidat de La Iguana, i Caterina Alorda i Luca Bonadei, noves incorporacions a la companyia. Sota la direcció de Pere Fullana, els actors posaren en escena el món de Pinter que, segons el mateix Fullana «en principi, ens resulta inquietant. El seu teatre es mou en unes aigües profundes que enllacen el realisme més brutal amb el món dels somnis, situacions impossibles plenes de veritat i reflexos de la quatidianitat completament absurds».

El director continua dient que «aquest ventall de personatges mancats de qualsevol tipus de retòrica, aquestes veus que tot d'una no reconeixem, és probable que siguin les nostres». Aquesta no és la primera obra de Pinter que podran veure els espectadors del Teatre del Mar. Durant la temporada de primavera es va estrenar en el mateix recinte, L'amant, una coproducció de Gom Teatre i Perestroika-A-Tak, que també va tenir com a protagonista femenina Caterina Maria Alorda, i com a actor el català Emilià Carrilià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris