algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Sara Baras: «Tenc molts de somnis i el que em passa ara és el més gran de tots»

No han tingut ni un sol dia de descans. Des que estrenaren el seu nou espectacle a Madrid en el passat mes de juny, diàriament Sara Baras i el seu ballet ha portat els seus somnis per moltes ciutats espanyoles. També a Londres. Al final d'octubre durant 18 dies seran als Estats Units. Sara Baras representà ahir a la nit a l'Auditòrium Sueños de Sara, un recorregut pels distints pals del flamenc. Un espectacle organitzat per Cadena Cope i Viva Tours. «Realment és agotador, no tant ballar perquè hi estam acostumats, sinó els viatges. Per un altre costat continuam amb la il·lusió intentant entregar tot el que sents sobre l'escenari».

La ballarina gaditana va explicar que «aquest és un espectacle diferent de l'anterior, Sensaciones. Ens hem atrevit a fer el que sempre havíem somniat mesclam en el mateix número dos pals del flamenc. És una mica més modern que l'anterior».

«Crec que som una persona privilegiada. Poder expressar tot el que sents sobre un escenari sense tenir cap tipus de limitacions, això és sense dubte una sort enorme. Jo sempre he tingut molts de somnis . El més gran és el que m'està passant ara. El meu desig és que la companyia continuï junta amb la mateixa il·lusió, lluitant pel que estimam. Això és un vertader somni».

La companyia de Sara Baras va néixer fa dos anys i ha representat tres espectacles. Està composada per set ballarines de l'escola de la seva mare. En aquesta ocasió hi participa un ballarí. «Som com a germanes, hi ha molta unió, tenim en comú la frescor i la naturalitat. Crec que no cal néixer amb el flamenc sino que cal viure amb ell des de petits», explicava Sara Baras.

Ha trencat amb els tòpics del vestuari, a les seves actuacions vesteix pantalons. «Crec que avui dia en el flamenc tot està inventat. Consider que la innovació ve quan presentes la teva forma de sentir i si jo ball així és perquè em sent bé amb els pantalons».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris