muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Gran assistència a la IV Fira de Teatre de Manacor

La presidenta del Consell d'Eivissa i Formentera va ser el punt de totes les mirades en la seva obra

89188

L'Univers perdut fou l'obra en la qual actuà la presidenta del Consell d'Eivissa i Formentera, Pilar Costa.

P. BOTA.

La vertadera protagonista de l'obra dramàtica que s'estrenà, ahir vespre, al Teatre Municipal de Manacor va ser la presidenta del Consell Insular d'Eivissa i Formentera, Pilar Costa. Totes les mirades es fixaren en ella, no només com a indiscutible actriu que és, sinó també per la intriga de veure com actua una dona que ha assolit unes fites tan elevades en el món de la política insular.

L'univers perdut, d'Enric Rufas, va comptar amb una gran afluència de públic que no només lloà l'excel·lent actuació del conjunt d'actors i actrius, sinó també l'originalitat de l'argument narratiu.

Un total de tretze intèrprets, que procedeixen de la Companyia de Teatre Experimental d'Arts i Oficis d'Eivissa, interpretaren d'una manera magistral l'obra dramàtica que forma part del total de les vint obres que s'han duit a terme en el decurs de la setmana passada amb motiu de la celebració de la IV Fira de Teatre de Manacor. L'argument d'aquesta obra teatral s'articula a partir d'un complicat trencaclosques de deu peces que representen deu històries diferents, però que a la vegada els uneix un mateix fil conductor, un món destinat només als triomfadors, on els fracassos i les debilitats no hi tenen cabuda.

L'objectiu bàsic de l'autor és fotografiar «la problemàtica que envolta l'home actual, des d'un punt de vista irònic i corrosiu, i en fa una anàlisi molt àcida, acompanyada sempre d'una gran dosi de sentit de l'humor», explicà el director de l'obra, Juanjo Torres. Així mateix, l'obra, que tingué una durada d'una hora i un quart, fou guardonada amb el XXXII Premi Josep Ametller de Teatre 1996. Els actors i actrius foren: Xisco Costa, Ramon Taboada, Maria Dolors Corderas, Juanjo Torres, Pere Joan, Àngels Ferrer, Magdalena Santandreu, Vicenç Tur, Maria J. Vidal, Lourdes Tur, Alex García, Àngels Martínez i la nova presidenta del Consell d'Eivissa i Formentera, Pilar Costa, que va actuar com una més en l'escenari del teatre manacorí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris