algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

L'humor, la millor teràpia per a tots els complexos humans des de Manacor

La fira rep Toni Albà i Roser Pujol amb l'obra «Tanca la porta que tinc Freud»

«Cada dia neixen complexos nous. En aquesta vida, qui no està acomplexat?, uns menys que altres pateixen inseguretat, altres el complex de destrucció o de naixement. Així, a partir de diferents histories s'han creat un seguit de personatges que sobreviuen amb els seus complexos, manies, dèries i obssessions». D'aquesta manera parlà Toni Albà de la seva darrera obra Tanca la porta que tinc Freud que avui estrena conjuntament amb Roser Pujol a Manacor emmarcada dins la IV Fira de Teatre. Serà a partir de les 21 hores a la sala Major del Teatre Municipal.

«Roser Pujol, que és una gran actriu, em va proposar fer un espectacle sobre els diferents complexos. A mi la idea em va entusiasmar i ens vàrem posar en contacte amb autors lligats a la televisió i a la ràdio. Cadascú va anar elegint un tema i cadascun dels complexos té un estil diferent», explicava Albà.

Sobre l'escenari sortiran dos presentadors sota una desfressa innocent que aniran explicant els diferents complexos, com el d'aquell que ho vol fer tot ell, que ho vol abraçar tot perquè el que fan els altres mai no va en consonància amb el seu pensament. Doncs aquest pateix el complex de pop. Altres, la majoria dels humans, estan dominats per la inseguretat, en qualsevol dels seus aspectes, com per exemple inseguretat religiosa.

Tanca la porta que tinc Freud es va estrenar a Vilanova i la Geltrú el passat dia 6 de juny. Aquesta es barreja amb la representació de Brahms o la kumèdia dels herrors. «Aquesta no hi ha manera que acabi. L'estrenarem a l'any 86 i la gent ens demanava que la reposàssim».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris