algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Remeis florals per a l'elevació de l'ànima

Les essències de les flors de Bach regulen els desequilibris interns de manera natural

Salvar el cos mitjançant la curació de l'ànima. Aquest és el secret del cada pic més utilitzat sistema Floral. Una teràpia curativa a base d'essències de certes flors silvestres que ha perdurat al llarg del temps des que el seu descobridor, el metge gal·lès Edward Bach, l'estudià i divulgà a partir de l'any 1925 entre els seus pacients a Anglaterra.

A Palma aquest tipus de medicina naturista també ens ha arribat i ja són diverses les consultes i herbolaris que recomanen aquesta teràpia com una via alternativa a la medicina tradicional, que sovint "o en la majoria dels casos" acudeix a la recepta de fàrmacs «amb les seves corresponents contraindicacions», assenyalà Miquel Àngel, naturòpata d'un centre de salut naturista siuat a la plaça de les Columnes.

Són un total de 38 essències naturals provinents de Gran Bretanya i les propietats curatives de les quals incideixen sobretot en els nostres desequilibris emocionals que són, en darrera instància, els causants de les dolències físiques.

Així, el mal de cervicals o l'insomni per exemple vénen generats per un patiment de l'ànima que «no ha descobert el sentit de la vida». Segons explicà Miquel Àngel, aquestes flors actuen a diferents nivells vibratoris, directament sobre l'energia de l'individu «absolutament determinant per gaudir o no d'una bona salut». «Curen mitjançant la reharmonització de la consicència i l'equilibri intern tot ajudant a purificar la nostra ànima», concreta l'especialista.

Absolutament tot, des d'una depressió a un erupció cutània, ho podem curar a través de les flors de Bach. Només cal triar-ne la més escaient per al tipus de patologia que presenta el pacient. Per això, i com en la majoria de les ocasions els mateixos afectats no saben a què es deu la seva dolència, és convenient efectuar una primera exploració per fer un diagnòstic encertat i recomanar una flor o una altra.

Les essències estan preparades en pots de 10 a 20 ml i costen entre 1.300 a 2.000 pessetes segons la mida. Es poden prendre directament o diluint unes gotes en aigua, soles o una combinació d'algunes flors. La seva efectivitat es nota a partir de les tres hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris