algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

El Rialto, a un pas del seu despertar

Les noves Diabéticas Aceleradas negocien amb el propietari per assumir-ne la gestió

69910

La nova formació de Diabéticas Aceleradas.

T. Monserrat.

El teatre Rialto podria tornar a la vida de mans de les noves Diabéticas Aceleradas. En aquests moments és a un pas del seu despertar. Les negociacions amb el seu propietari, Alejandro Bordoy i l'apoderat Rafel Salas, van per bon camí. Hi ha moltes il·lusions i bona voluntat per les dues bandes perquè aquest projecte es pugui dur endavant. Només manca establir una programació i en el mes de gener ja podria ser una realitat.

Diabéticas Aceleradas comença una nova etapa, nova formació i el seu funcionament com a empresa DD.AA Management i tenen endavant nous projectes com propostes televisives per fer una col·laboració a un programa de TV3.

El mes de novembre «maten» del tot ses Matanceres a Eivissa i enceten un nou projecte. Lina Mira, Pep Noguera, Pere Terrassa i Joan Bauçà, han arrabassat somriures de milers de persones amb les al·lotes de Can Pixa. Han estat més de 750 representacions. Ara Lina Mira comença la seva carrera en solitari, Pep Noguera i Joan Bauçà continuaran com a Diabéticas Aceleradas. Pere Terassa quedarà darrere els escenaris. Per completar el grup han fitxat dos nous integrants: Joan Carles Bestard, actor prou conegut a l'Illa per les seves col·laboracions amb Xesc Forteza, i La Lluna Teatre i una madrilenya que rescataren d'un programa de televisió d'Antena 3, Pepa Charro, coneguda com el Terratrèmol d'Alcorcón.

«La intenció és gestionar el Rialto perquè pensam que és interessant tenir un lloc d'aquestes característiques on podrien fer-se moltes de coses. És una idea novetosa. Volem crear una companyia paral·lela, dur gent de fora, fer obres de petit format. També podríem fer un cicle de curts, cinema alternatiu i posar-hi un bar restaurant perquè a Palma un espai així hi fa falta», comentava Joan Bauçà. En aquest moment s'està restaurant la façana del teatre i per posar en marxa el projecte no és necessari més que fer-hi una petita neteja i equipar-lo tècnicament.

Per la seva banda, Rafel Salas també va comentar que estaven molt interessats i que confiaven de debò en Diabeticas Aceleradas per dur endavant aquest projecte: «Volem donar vida al teatre i una bona manera és a través de Diabéticas Aceleradas. Ja vàrem tenir una bona experiència amb «The Horror Pictures Show».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris