algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Elogis i promeses en el Festival de Cors

Maria Antònia Munar celebrà l Dia Internacional de Gent Major al Teatre Principal

La presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Munar, garantí ahir en la cloenda del Dia Internacional de la Gent Gran al Teatre Principal que «les pensions dels més majors es veuran augmentades, tal i com vaig anunciar fa un temps, fet que es va valorar com un acte electoralista. Ara tothom en parla, d'això, i cal que les institucions treballin de valent en favor d'una millor qualitat de vida».

La presidenta arribà al Principal amb els quinze rigorosos minuts de retard i fou aplaudida pel nombrós public assistent al Tercer Festival de Cors de Persones Majors, que ahir organitzà el CIM amb motiu de la celebració del Dia Internacional de Persones Majors, reconegut per les Nacions Unides. L'acte comptà amb la presència de les autoritats i dels protagonistes en qüestió d'aquest festival, els integrants d'un total de set cors, tots ells formats per persones majors de diferents Associacions de Palma i de la Part Forana.

Munar, en el seu discurs "a part d'incidir en el futur dels pensionistes", omplí d'elogis l'oïda dels espectadors i apuntà que totes les institucions haurien de tenir en compte les opinions d'aquells més majors, «perquè si no ens equivocarem, sens dubte».

Munar lliurà tot seguit set plaques commemoratives a cada un dels cors que acudiren, els quals aprofitaren l'avinantesa per mostrar el seu art amb unes breus actuacions.

El primer a recollir el seu guardó i, també, a cantar fou el Cor Rossinyol de l'ONCE, dirigit per Josep Amengual. Amb la cançó que interpretaren retornaren els elogis a la presidenta, ja que la lletra feia esment especial de la bona feina duita a terme pel CIM.

El Cor Parroquial de Sant Llorenç des Cardassa, dirigit per Catalina Pascual, fou el segon a actuar. Els següents a recollir l'obsequi foren el Cor Sol Naixent de Cala Ratjada, el Cor La Flor de l'Avior de Llucmajor, el Cor Grup del Taller de Castanyetes de les Aules d'Inca i, en darrer lloc, el Cor s'Arenal Santa Catalina.

L'acte finalitzà amb la interpretació de «La Balanguera» a càrrec del Cor S'Arenal de Santa Catalina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris