algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
23°

La participació d'Agustín 'el Casta' a 'Les mil i una', vetada per la direcció del programa

«És un honor que si m'han de rebutjar per alguna cosa sigui per ser mallorquí»

95994

Agustí «el Casta» ja està preparat per fer un espectacle de «Mel i Sucre».

Tot ja estava en marxa. El seu personatge estava ideat, només li quedava fer les maletes i partir els dilluns i dimarts cap a Barcelona. El xouman mallorquí Agustí Martínez el Casta "el popular Lorenso Llamas del cafè de Cala Gamba" havia de participar en el programa de TV3 presentat per Jordi González, Les mil i una. Tot estava a punt però, segons explicà, la condició de mallorquí ha estat un obstacle. «És un honor que si m'han de rebutjar per alguna cosa sigui perquè som mallorquí», comentà Agustín.

«Jordi González va venir a Mallorca, va veure el xou i li agradà molt, ja que em va proposar participar en el seu programa. Vàrem anar a Barcelona, coneguérem el seu equip, que és formidable, ens tractaren molt bé i férem una crida per Catalunya Ràdio per veure com funcionava el personatge. Jo havia de ser un jove que va deixar embarassada Catalina Tomàs, que participa en el programa, i que ara reapareix en la seva vida. Havia de començar dia 19 de juliol. Telefonaren al meu promotor i li comentaren que des de la direcció havien dit que no podia ser perquè ja n'hi havia prou, de mallorquins». Així ho explicà Agustín el Casta.

«Professionalment no em varen tocar la moral perquè jo aquí tenc el meu públic, que és fantàstic, però em tocaren la meva gent i això em fa molta de malícia. Jo he apostat pel públic mallorquí i s'ha de cuidar molt. És la millor afició del món. La meva idea és quedar-me aquí, però que et diguin que no et volen perquè ets mallorquí et deixa molt fet pols».

I és que feina no n'hi farà falta. A Mallorca és prou conegut. Qui no ha viscut les desventures de Lorenso Llamas, de l'alemany Klaus o del Casta? El seu darrer espectacle, Quién dijo pena, ha estat en cartellera 15 mesos i l'han vist unes 100.000 persones, incloses la seva gira pels pobles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris