algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

El Solleric exposarà, amb motiu de la III Nit de l'Art, la col·lecció Berengo

La particularitat d'aquestes escultures és que estan fetes amb vidre de Murano

Aquest 26 de setembre Palma es tornarà a vestir d'art a la nit. Galeries, museus i institucions preparen la vetllada més artística de l'any: la Nit de l'Art. El Casal Solleric ja té preparada la seva exposició que coincidirà amb aquesta festa artística. Es tracta d'una selecció de trenta obres de la col·lecció Berengo, que té una particularitat que la fa única: totes les peces estan treballades amb vidre de Murano.

Lluís Socias, flamant nou cap d'àrea de Cultura de Cort, està satisfet amb la possibilitat de dur una obra d'aquestes característiques a un indret com el Solleric. Adriano Berengo ha fet que els més grans escultors contemporanis s'adaptassin a la seva passió pel vidre de Murano i ha aconseguit reunir una col·lecció de més de vuitanta obres que s'ha passejat arreu del món. El Kunstmuseum de Düsseldorf, el museu de les Arts de Hong Kong, el Museum Belvedere de Viena, el Palazzo Ducale a Venècia són alguns dels indrets on les escultures en vidre s'han exhibit. De fet, les escultures de la col·lecció dissenyades per Lolita Timorfeeva varen ser presentades en la XVVII exposició internacional d'Art, Biennale de Venècia, del 1997.

Dins el nom de col·lecció Berengo s'inclouen artistes de trajectòries i procedències tan diverses com Irene Rezzonico (Itàlia), James Coignard (França), Sadaya Ishigaki (Japó), Umberto Mastoianni (Itàlia), Fabrizio Plessi (Itàlia), Joan Ripollès (Espanya) o Ryosuke Yasumoto (Japó).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris