algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Es va omplir la Macarena de Felanitx a la tradicional vedellada de Sant Agustí

MIGUEL GOMIS. Felanitx.
En el transcurs de l'horabaixa d'ahir se celebrà a la Macarena de Felanitx la tradicional vedellada de les festes de Sant Agustí. En aquesta jornada es va omplir la plaça per veure l'actuació dels vedellers Raúl Cuadrado, (morat i or), mamballetes i silenci; Luis Rubias (bordeus i or), dues orelles i coa benèvoles i mamballetes; i Sánchez Mora (verd poma i or), dues orelles i coa benèvoles i dues orelles. Es varen torejar cinc vedells de Juan Francisco García Martín, que resultaren bons, a excepció del quart, que era mans i el cinquè, de Pedro Fumado, mans i amb geni.

Raúl Cuadrado saludà el primer amb veròniques, amb la muleta començà a doblegar-se per continuar amb la dreta. El va matar de dues punxades, estocada baixa i a darrere i mitja baixa. Amb el quart no va poder fer res. Amb la muleta a les mans l'animal no es va moure i al principi de la feina de muleta el vedell, mans i sense raça, es va jeure i va haver de ser apuntillat.

Luis Rubias no es va acoblar a la capa en el seu primer vedell. Amb la franel·la realitzà una feina basada en la mà dreta, templant i torejant a poc a poc. Amb l'esquerra, el vedell es quedava curt. Acabà amb l'animal de punxada i estocada. En el cinquè el saludà amb la capa. Amb la vermella estigué volenterós i hagué de realitzar la tasca en els terrenys de dintre, ja que l'animal es va fer enrere. Abans d'entrar a matar fou trepitjat aquest jove vedeller. Acabà amb el seu enemic de dues punxades i mitja.

Sánchez Mora es va estirar a la verònica en el seu primer. La seva tasca amb els enganys baixà de qualitat i va pegar moltes muletades sense ton ni son. El va matar d'estocada i descabdell. Aquest verdeller realitzà el millor toreig de l'horabaixa en el que tancava la plaça. Feu muletades de gran qualitat amb templament en una feina variada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris