cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

Antich, convidat en el xat del primer aniversari de 'Diari de Balears Digital'

La cita amb els internautes serà aquest dimecres a les 20 hores

65886

L'ara president del Govern va participar en el xat de dia 3 de juny.

Francesc Antich, president del Govern de les Illes Balears, serà el convidat del xat organitzat pel Grup Serra a través de l'edició digital de Diari de Balears. La cita és aquest dimecres, dia 1 de setembre, tot just coincidint amb el primer aniversari de l'edició digital d'aquesta publicació.

Són moltes les qüestions que els internautes interessats podran demanar al president en una setmana que marca la tornada a l'activitat política després de l'estiu.

Per això, els usuaris d'Internet únicament hauran d'accedir a Diari de Balears Digital (www.diaridebalears.es) i clicar sobre l'apartat xat. En la següent pantalla trobaran un enllaç d'entrada al xat que, una vegada pitjat, mostrarà la pàgina ja connectada al programa. A partir d'aleshores només haurà d'introduir una paraula com a àlies per donar-se a conèixer. En el moment en què es vulgui formular una qüestió, la manera de fer-ho és escrivint en la finestra destinada al text el signe ?. D'aquesta manera, el moderador sabrà que hi ha algú que demana el torn de la paraula i en el moment adequat la hi cedirà.

D'aquesta manera es garanteix un mínim d'ordre a l'hora d'establir el torn de preguntes i respostes entre els internautes i el convidat.
No és la primera vegada que Francesc Antich participa en un xat. La seva primera cita amb els internautes va ser el 3 de juny passat, també a través de l'edició digital de Diari de Balears. La situació no és la mateixa. Aleshores, Antich era candidat pel Partit Socialista a la presidència del Govern. En l'actualitat, després del pacte amb PSM, UM i EU-Els Verds, és el president de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Per això, el Grup Serra ofereix l'ocasió als ciutadans per conèixer de primera mà els projectes i idees de la principal autoritat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris