cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

El ballet de Cuba arriba a l'Auditòrium

La prestigiosa companyia oferirà dissabte un dels seus repertoris més clàssics

El Ballet Nacional de Cuba arriba el vespre del dissabte a l'Auditòrium de Palma com un dels esdeveniments més esperats de la IV temporada de ballet de Mallorca. Sota la direcció d'Alicia Alonso, aquesta prestigiosa companyia delectarà el públic amb algunes de les obres més reconegudes de la dansa clàssica. La vesprada s'iniciarà amb l'antologia de La màgia de la dansa.

En aquesta, es permet apreciar la riquesa acumulada al llarg de segles de desemvolupament de la dansa clàsica i que principalment fraguaren al segle passat amb creadors com Coralli, Perrot, Saing-León o Ivanov, entre molts altres. Escenes de Trencanous, El llag dels cignes, La bella dorment, Giselle o Coppelia també seran duites a escena mitjançant el rigor artístic i tècnic de la seva cinquantena de dansarins.

Pel que fa a Trencanous, sobre el treball original de Lev Ivanov, Alicia Alonso presenta una nova coreografia envers diverses escenes del segon acte. En aquestes les flors es submergeixen en un vals per després donar pas a un dels més més bells passsos de deux clàssics en tota la història de la dansa.

La bella dorment és una altra de les peces més esperades de la vesprada. Prosseguint amb el repertori clàssic, una de les més conegudes obres d'aquest ballet, El llac dels cignes, també s'interpretarà dissabte. D'aquesta obra s'han seleccionat diferents escenes del segon acte, en el qual el princep Siegfried arriba a un bosc embruixat en estar perseguint una allau de cignes i, quan es disposa a pegar un tret a un dels més bells, aquest es transforma en una gràcil jove i ella li conta un conte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris