cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

El món de Pipo s'obre als nins de tot el món

La col·lecció educativa d'aquest personatge interactiu es llança a la conquesta d'Austràlia

Pipo és un personatge creat a Mallorca fa quatre anys en un ordinador de l'empresa CIBAL Multimedia. D'ençà d'aquell moment es va obrint un lloc al mercat dels productes informàtics educatius per erigir-se en amic i tutor dels nins d'arreu del món. Fins ara la seva presència ja és de sobres palesa a mercats com el peninsular, l'europeu o el sud-americà. Però les passes encara van més endavant i ara s'encamina a la conquesta del públic australià.

Des dels 15 mesos fins als 12 anys, el jocs interactius de Pipo ofereixen tot tipus d'ensenyances i aventures per entretenir i ajudar a estimular els nins en el seu aprenentatge més bàsic i elemental. Temes diferents com el coneixement dels conceptes bàsics de la geografia, la música com activadora de la intel·ligència, aprendre a llegir i compondre expresions per ells mateixos, o fins i tot, endinsar-se en el món de les matemàtiques o el vocabulari anglès; són alguns dels aspectes que troben cabuda als jocs de Pipo. Jocs simples que se subdivideixen en diferents nivells de dificultat i que permeten als nins entrar a formar part intrínseca d'aquests jocs interactius.

Fins a les hores aquesta col·lecció es divideix en set CD-Roms que van acompanyats d'adhesius i contes que contribueixen, encara més, a engalipar els nins amb els jocs educatius. El Pipo Club d'Internet també és un dels afegits per fer al nins partíceps del món d'aquest personatge imaginari. En ell els nins poden deixar tot tipus de missatges i treballs, com ara dibuixos, suggerències o simplement donar color a algunes vinyetes ideades ja amb aquest objecte. Posteriorment el treballs dels nins es poden consultar en tot el món.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris