cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Carolina Ballester, de 20 anys i 1'73 metres, fou nomenada diumenge miss Balears 1999

«Seria increïble guanyar miss Espanya»

93672

Carolina Ballester està a punt d'iniciar el segon curs de Turisme. Fotos: C. V .

Té 20 anys, fa 1'73 metres d'alçada, té unes mides d'escàndol i és de Palma. Carolina Ballester, la nova miss Balears d'enguany, es defineix com una jove del seu temps, molt tímida i sobretot senzilla.

"Ja heu aconseguit ser la miss de les Balears. Ara el següent escalafó ja és miss Espanya. Creis que tindreu possibilitats?
"Mai no ho pots saber. Estic convençuda que hi haurà molt de nivell, com el que hi ha hagut aquí, però es farà tot el que es pugui per deixar en bon lloc les Illes. Seria increïble poder guanyar, però sempre és molt difícil.

"Per què us presentàreu en aquest certamen de bellesa?
"Doncs no ho sé molt bé. Les meves amigues m'hi animaren, m'asseguraren que tenia possibilitats i que m'ho passaria molt bé, i vaig decidir temptar la sort. Tot i això, no m'ho esperava.

"Totes les misses que al final sortiu elegides sempre deis el mateix. Per què?
"Quan t'hi presentes sempre mantens una mica d'esperança, però quan coneixes les altres al·lotes que també hi concorren t'oblides de les teves possibilitats. A més, quan et presentes a un concurs com aquest ho fas més per aconseguir experiència i passar-ho bé que no per res més.

"L'experiència, emperò, seria en l'àmbit de la popularitat, de la moda... A què us dedicau ara?
"En aquest moment estic a punt d'iniciar el segon curs de Turisme, i estic disposada a continuar endavant amb els meus estudis. Ara bé, si per casualitat em sortís una bona oportunitat en el món de la moda, no la rebutjaria.

"Voleu dir que teniu pretensions en el món de la moda?
"És un món que m'agrada molt i m'agradaria intentar-ho. Tot i això, encara em queda molt de camí per recórrer.
"Al marge d'haver aconseguit el títol, què és allò que més destacaríeu d'aquest certamen?
"El gran nivell que hi ha hagut i com hem gaudit poder participar-hi. Les dues setmanes que hem estat juntes les les 24 aspirants ens ho hem passat molt bé, a més d'això hem iniciat una bona amistat. També hem conegut molta gent nova...

"I de la nit de la gala, què en deis?
"De la nit de la gala sols puc contar que vaig passar molts de nervis. Varen ser tres hores increïbles, córrer cap aquí, córrer cap allà, canviar de vestit... Però totes estàvem igual i ens donàvem forces les unes a les altres.

"Ara ja ha passat tot?
"No ho creguis, els nervis encara no han fugit del tot. Continuu estant molt nerviosa per tot això que ha passat.
"Ja deveu haver parlat amb la vostra predecessora, Sara Ballesteros. Què us va dir?
"Primer de tot em va aconsellar que em posàs tranquil·la i que mai no deixi de ser jo mateixa. A més, també em va dir que no perdi el nord i no deixi que em pugin els fums.

"A ca vostra també us deuen haver recomanat alguna cosa?
"Sí, sobretot que no deixi els estudis i que no em deixi influenciar gaire pel que ha passat.
"Què creis que ha de tenir una miss?
"Principalment molta de personalitat. A més, és necessari un físic acceptable i un caràcter que l'acompanyi. En resum, saber estar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris