algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

El multimilionari Getty té una família secreta a Los Angeles

Els quatre fills del multimilionari Gordon Getty acaben de descobrir que tenen tres germanastres amb les quals probablement hauran de compartir, algun dia, l'herència de son pare.

Segons informava ahir el diari San José Mercury News, Gordon Getty, hereu de l'imperi petrolier de Paul Getty, mantenia en secret una família a Los Angeles sense que la seva família «legal» de San Francisco en sabés res.

D'acord amb el rotatiu, la família de Los Angeles està en negociacions amb el clan Getty per establir els drets d'herència, un assumpte gens fàcil, ja que es tracta d'una fortuna de devers 2.000 milions de dòlars (300.000 milions de pessetes).

Segons les dades publicades ahir per Dan Reed en el San José Mercury News, Ann Getty, esposa del multimilionari des de fa més de 30 anys, i els seus quatre fills majors d'edat (Peter, John, Andrew i William) se'n temeren, per una persona aliena a la família, que hi havia una altra dona, Cynthia Beck, amb qui Getty tingué tres filles (Nicolette, Kendalle i Alexandra). La notícia ha estat plenament confirmada, ja que dijous la redacció del diari va rebre una nota enviada pel portaveu de la família en què el multimilionari afirma que «Nicolette, Kendalle i Alexandra són les meves filles». «Sa mare, Cynthia Beck, i jo les estimam molt. El nostre principal interès és que les necessitats de les nines siguin ateses amb els mínims problemes. La família Getty ha estat totalment comprensiva en aquesta situació i per això els estic molt agraït», va concloure Gordon Getty.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris