algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Colorista i original desfilada per la dona llatinoamericana

102020

Una de les models.

J. A .

El castell de Bellver acollí ahir vespre una desfilada solidària amb les creacions de cinc dissenyadores sud-americanes. L'acte, organitzat per la fundació Together in the World, s'inclou en el programa de la Unesco «Moda pel desenvolupament de la dona» en aquests països.

En representació de les institucions, hi varen ser el president del Parlament balear, Maximilià Morales, i la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar. Ambdós foren acompanyats per la presidenta de l'associació solidària, Joana Caparrós. En representació del Grup Serra, col·laborador de l'acte, hi fou present Paula Serra, directora general dels mitjans audiovisuals. Així mateix, entre d'altres personalitats, destacà la presència de Marilí Coll, Moncho Borrajo i Andrés Pajares, acompanyat de la seva companya, Conchi.

La desfilada fou introduïda per las directora de programació de Joventut de la Unesco, la brasilera Maria Elena Enríquez, qui destacà la importància d'iniciatives com l'esdevinguda ahir vespre a Palma per col·laborar amb la formació de la dona al món rural i de la jove emprenedora.

En el decurs de l'acte es presentaren prop d'un centenar de dissenys realitzats amb teixits elaborats artesanalment i representatius dels respectius països de les dissenyadores: Cecilia Fadul, de Paraguai; Flérida Pachay, d'Equador; Helene Breebaart, de Panamà; Sonia Jiménez, de Guatemala, i Rosita Hurtado, de Bolívia. La tònica general fou la nota colorista i original acompanyada de nombrosos complements amb motius ètnics. Vistosos brodats, teixits de ganxet i cotóns tintats amb pigments naturals se superposaven en dissenys de talls tradicionals simulant les peces de vestir típiques d'aquells països.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris