cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
22°

Present i futur de les dissenyadores sud-americanes, a debat a Palma

Aquesta nit se celebrarà una desfilada solidària al recinte del Castell de Bellver

Together in the World va inagurar ahir una exposició de pintura sota el títol de Dones i Menines a la sala d'exposicions de la Banca March de Palma. Amb la pintura s'exhibeix una sèrie de fotografies de dones indígenes treballant als tallers on realitzan els productes artesans que ens han mostrat, aquests darrers dies, al passeig de Sant Domingo.

Després d'aquesta inauguració, va començar una taula rodona per tal de debatre el tema central de la visita d'aquestes dones latinoamericanes, amb títol de: Dones indígenes: desenvolupament i sostenibilitat. A aquesta taula rodona intervingueren Breda Pavlic, directora del departament de la promoció de la dona de la UNESCO; Benita Cutipa, directora del projecte de desenvolupament de Puno-Juliaca al Perú, així com algunes de les dissenyadores que són a Palma.

A l'acte també varen ser presents la consellera de Sanitat, Aina Salom i la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar. Ambdues afirmaren que estaven molt impressionades amb els treballs artesanals que varen veure a la mostra.

Entre les anècdotes que s'han produït aquests dies, les organitzadores destacaren que la infanta Cristina, acompanyada de Rosario Nadal, s'acostà per veure i interessar-se per la mostra artesanal, però les indígenes, que atenien el públic, no les varen reconèixer, aleshores les varen tractar com a qualsevol client més.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris