algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Joan Manuel Serrat, entre amics

El cantautor protagonitzà el concert de l'estiu en un Son Pardo rendit a les «Sombras de la China»

«Esper que tot vagi bé, estar al nivell de la gent d'aquí i gaudir de l'estimació que em brinden des de fa anys». Així d'esperançat es mostrava ahir Joan Manuel Serrat a la seva arribada a Palma, a primera hora de l'horabaixa. I el seu desig es complí completament. Passaven pocs minuts de les deu del vespre quan un hipòdrom de Son Pardo vestit per a l'ocasió rebé amb una gran ovació el noi del Poble Sec. Com no podia ser d'una altra manera, el cantant escollí un dels temes de Sombras de la China per iniciar allò que havia de ser una llarga vetlada de retrobament amb el públic mallorquí, un dels seus més fidels seguidors. Entre els assistents al concert, el concert de l'estiu, cal destacar la presència del president de la Comissió de Cultura i Patrimoni del Consell Insular, Cecili Buele, i l'olímpic Pepote Ballester. Tampoc no hi faltaren Andrés Pajares i la seva al·lota Conchi.

Entrades numerades, màxima qualitat de so, facilitat per aparcar... l'Hipòdrom estava preparat per a una gran cita. Sombras de la China, Macarras de la moral o Princesa sonaven de nou a Palma després d'uns mesos. Joan Manuel Serrat ja havia presentat el darrer disc a l'Auditòrium aquest hivern, però el concert d'anit fou molt diferent. Un treball molt més rodat i la màgia que acompanya un espai a l'aire lliure en una nit d'estiu marcaren clarament la diferència: l'escenari al bell mig de l'espai i els espectadors que ompliren els llocs disponibles. La veu inconfusible de Serrat i l'entrega dels seus seguidors va ser, però, com sempre.

I és que Sombras de la China ha funcionat «de meravella», en paraules del mateix creador. El repàs a les seves cançons històriques i que formen part de la història sentimental d'un parell de generacions varen ser les més corejades.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris