cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
17°

Breus

• Pintura

Ratko Gali Divendres dia 20 s'inaugura, a les 20 hores, a la casa de Cultura d'Artà l'exposició de pintura de Ratko Gali, un artista croat que, des del 1983 viu a Portocristo. Des d'aleshores ha participat en exposicions individuals i col·lectives. Segons l'artista, «els meus conceptes no pertanyen a un moviment estilístic en particular. El mode i la manera de presentar els espais condueix a un llenguatge pictòric propi. DdB.

• Museus

Guggemheim: de paper L'acadèmic de Belles Arts de Sant Ferran i cap de conservació de la col·leció Thyssen-Bornemisza, Tomàs Llorens, afirmà que l'edifici del museu Guggemheim de Bilbao és «arquitectura de paper», tan vulnerable al pas del temps «com les notícies». Abans d'intervenir en el curs d'estiu d'El Escorial sobre «els nous realismes a l'art espanyol», Llorens va definir l'arquitectura del Guggemheim com a «mediàtica» i va comparar aquest museu amb el Beauboug de París, on als anys 70, la gent «visitava més l'edifici que les col·lecions que albergava».EFE.

Santa Creu, tancat El museu de Santa Creu de Toledo romandrà més d'un any tancat al públic, a partir del pròxim mes de setembre, per realitzar-hi obres de restauració i condicionament. Malgrat tot, segons informà el conservador del museu, Alfonso Caballero, la majoria de les obres que actualment alberga l'edifici, entre les quals es troben quatre obres d'El Greco, podran ser contemplades en les sales temporals del museu i en les seves dependències de prehistòria i ceràmica, que continuaran obertes al públic. Les obres de restauració, que aniran a càrrec del Ministeri d'Educació i Cultura, s'executaran en les dues plantes del creuer, principals sales del centre. EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris