algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Els 116 amfibis travessaren la badia de Palma

La II Travessia Internacional va acabar amb la victòria dels nedadors Luis Rodríguez i Dani Vidal

103666

Els nedadors matinaren en un dia magnífic.

T. M .

L'important era participar, però com que a ningú no li fa mal un dolç, i menys que a ningú als esportistes d'elit, els nedadors del club Universíada Palma 99, Luis Rodríguez i Dani Vidal, varen guanyar ahir la II Travessia Internacional de la Badia de Palma amb un temps de 36 minuts i 24 segons, fins a aquest moment el rècord de la cursa.

La prova, a la qual participaren un total de 116 nedadors, va tenir la seva sortida en el moll del bar Varadero, al dic de l'Est. L'arribada era lluny, a devers 2.400 metres, a la caleta situada entre el Portixol i el Club Nàutic el Molinar. Els dos nedadors demostraren que, a més a més, són excel·lents companys, ja que es torbaren el mateix temps per arribar fins a la platja. Nedadors d'altres clubs i companys seus varen estar a punt de llevar-los el triomf, però el que més importava era passar-ho bé.

Per això molts dels participants a la cursa es varen inscriure sabedors que no arribarien al final. Però volien participar a la bulla. I per tal de facilitar aquesta participació, deu embarcacions del Club Nàutic el Molinar varen fer-se a la mar per tal d'ajudar i recuperar els qui abandonaven la cursa. Els membres de la Creu Roja, Comandància de Marina i alguna moto d'aigua també varen donar suport a una prova que, pel que fa al nivell d'inscrits, es pot qualificar de molt exitosa.

I com no podia ser d'una altra manera, una jornada a la mar no es pot viure sense alguna innovació. Per això n'hi va haver molts que es dedicaren a fer servir les aletes per tal de fer mes via, i d'altres que empraren caretes de busseig per contemplar des d'una altra perspectiva la badia de Palma. Segur que degueren endur-se qualque sorpresa en forma de déntol (per allò dels fons d'arena de la badia de Palma) o d'esparrall, més petit però més abundós. La qüestió és que hi va haver diversió per a tothom, perquè no es va registrar cap mena d'incident.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris