cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

«Jesucrist Superstar» arribarà al Teatre Principal el setembre

La companyia de teatre Centre Stage Productions, dirigida pels britànics Conway Jones i Robert Bateman, presentaran la coneguda obra Jesucrist Superstar el proper mes al Teatre Pincipal.

Els cantants i actors que hi actuaran són principalment mallorquins i anglesos, encara que n'hi ha d'altres nacionalitats, com alemanys, danesos, sud-africans i americans. Són un total de seixanta actors i cantants i ja han començat els assaigs de les cançons i les coreografies. Cantaran en anglès i són dirigits en l'idioma de Shakespeare per Conway Jones.

Segons va comentar un dels actors, Nicolau Barceló, «som actors amateurs i la millor cosa que sap fer Conway és treballar amb actors amb poca experiència. Sap quan donar-nos branca i alhora és molt comprensiu». Rafel Fuster farà el paper de Jesucrist; Roger Bell interpretarà Annas i Nicolau Barceló posarà la veu a Simó.

Aquesta companyia ja ha fet altres representacions a Palma: La tenda dels horrors, Gospel i Oliver. Habitualment assagen a l'església anglicana de Coleman Hall, encara que a partir d'ara es desplaçaran al Teatre Principal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris