cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Breus

• Exposició

Antoni Colom El paisatgista mallorquí Antoni Colom, de 84 anys, inaugura avui a la Casa de Cultura de Consell una exposició que romandrà oberta fins al proper dia 24. L'exposició acull una vintena de pintures a l'oli, de petit i mig format, i són una selecció de les darreres cracions de Colom en la interpretació del paisatge de Mallorca i d'algunes imatges dels voltants de París, captades en un recent viatge de l'artista. DdB.

• Literatura

Tom Wolfe Todo un hombre, l'esperada novel·la de Tom Wolfe, arribarà als lectors espanyols el mes que ve, envoltada de la mateixa expectació que suscità als Estats Units fa gairebé un any, quan sortí a la llum l'obra del pare del nou periodisme. Onze anys separen Todo un hombre de La hoguera de las vanidades, la novel·la que convertí Wolfe en un dels autors més venuts de la dècada.EFE.

José Saramago El portuguès José Saramago, darrer premi Nobel de Literatura, fou el protagonista en diversos sentits d'un congrés de lusitanistes que, amb delegats d'una dotzena de països, es va celebrar aquesta setmana a Rio de Janeiro. Saramago va rebre el títol de doctor «honoris causa» de la Universitat Federal Fluminensa (UFF). Saramago digué durant la reunió que els escriptors són tractats «com els beneits de la cort, les cireres del pastís».AFP.

• Patrimoni

Quadres robats Dos quadres del segle XVII, classificats com a patrimoni històric, foren robats de la capella de l'hospital de l'Hotel-Dieu de Lyon. Les dues teles de gran format, L'Annonciation, atribuïda a Joachim Liquevet i l'anònima Le couronnement de la Vierge foren desmuntades dels seus marcs de fusta pels autors del robatori. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris