algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

L'exposició d'Arnaldo Pomodoro a la Llonja, camí del rècord

Més de deu mil persones, sobretot caps de setmana i nits, han passat ja per la Llonja

59700

Els vespres, la Llonja s'omple d'admiradors de Pomodoro. Fotos: T.A.

Com no podia ser d'una altra forma, el públic de Mallorca (i també els visitants que són aquests dies per l'Illa) s'ha bolcat en l'exposició d'Arnaldo Pomodoro, la primera individual de l'artista a l'Estat espanyol. Des de la seva inauguració, el passat cinc d'agost, ja han passat per la Llonja més de deu mil persones. Una xifra molt destacable i que apunta a l'assoliment de tot un rècord ja que l'anterior l'ostentava l'exposició d'automòbils antics, que va tenir cinquanta mil visitants, molt lluny del nombre que aconseguiren les mostres d'art més vistes.

En aquest sentit, tenint en compte que la mostra, que restarà oberta fins a final de setembre, roman tancada diumenges i dilluns, la mitjana de visitants diaris és de mil vuit-centes persones.

El cap de setmana i, sobretot, els vespres, són els moments de major afluència de públic a la Llonja. I és que la mostra de Pomodoro, un repàs a la trajectòria d'aquest artista de fama mundial, pot veure's fins les dotze del vespre. Tot un plaer. Fou, precisament, per aquesta raó que es tingué el màxim de cura en la il·luminació nocturna de l'espai. Es tractava d'aconseguir que la visió nocturna no suposàs cap perjudici per la qualitat de l'obra de l'artista i que no es trencàs l'harmonia amb l'incomparable marc de la Llonja. Tot i un repte que tal i com assenyalà Pomodoro, que controlà el muntatge de l'exposició, havia estat assolit amb perfecció per Luis García Ruiz, l'arquitecte responsable del muntatge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris