algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

«La amenaza fantasma» envaeix l'Augusta

El cinema va acollir ahir la preestrena del producte Lucas amb presència de moltes personalitats

El cinema Augusta era, ahir vespre, una gran coctelera. Devers les nou, l'expectació a l'avinguda Joan March era gran. Bastant més gran que el dia abans, a l'hora de l'eclipsi. Els curiosos badocaven en veure el gran desplegament de la Policia Local i també de gent que portava grans càmeres de televisió i fotogràfiques. Era, tal volta, la major aglomeració de periodistes i reporters per metre arreu de l'Estat.

Era la preestrena a Espanya d'Star Wars. Episodio I, la darrera producció de George Lucas a benefici de la Fundació Codespa per al seu porgrama de Nins del carrer d'Amèrica Llatina i patrocinada per Canal +. Només es podia accedir a la sala gran de l'Augusta amb invitació, prebenda aconseguida per: a) ser abonat al Plus i haver resultat guanyador d'una rifa; b) ser VIP o c) ser persona amb càrrec públic.

De tota manera, va arribar un moment que era difícil destriar qui era famós i qui no perquè la majoria de convidats es va empolistrar ben empolistrat. Però sempre hi ha alguna cosa per adjudicar el títol de 'famosil': la gràcia amb què es camina per la catifa vermella.

Una petita part de l'auditori, que va començar a arribar a partir de les 21.30 hores, no va fer cas de les subtils recomanacions de la invitació i va acudir a l'acte amb vestit d'allò més esport. A l'entrada esperaven per saludar el president de la Fundació Codespa, Javier Segurado, i Miguel Lustau, president de la Fox a Espanya.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris