cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

«Blue4u», convidats a la festa del V aniversari de la cadena Top 106.1

A la festa assistiran dos actors de la sèrie «Al salir de clase»

La cadena Top 106.1 tirarà la casa per la finestra per tal de brufar els seus primers cinc anyets en l'aire. Serà demà, quan, a partir de les 19 hores, Aquacity es començarà a omplir de la millor música i del millor ambient en una festa refrescant i molt estiuenca. El grup que han triat els responsables de la cadena, que pertany al Grup Serra, és un del que de més èxit gaudeix en l'actualitat: Blue4u, que s'ha fet famós perquè la marca cervesera Estrella Damm els ha triat per tal de posar música a un anunci televisiu que és molt popular tant pel seu tema com pels èssers fantàstics que en aquest apareixen.

Però aquí no acaba la cosa. Han confirmat l'assistència dos dels protagonistes de la sèrie de televisió Al salir de clase. Ells són els actors que donen vida a Àlex i David. Sota el mestratge de Jaime Martín (que presenta La noche + Loca top radio) aniran desfilant altres convidats com Estrangera. La festa, que tindrà començament a Aquacity (hi ha l'opció de dur el banyador i provar-lo en aquestes instal·lacions) acabarà a Bulevar Mediterráneo (a la plaça Gomila).

Les entrades per veure els Blue4u es poden aconseguir en els diferents punts de venda que hi ha i que no són altres que Discos oh!, Via 55, Xocolat, Agua, Discos Gong, Aquacity, Aquapark, i les delegacions que Discos Baba té a Inca i a Manacor.

Els responsables de la cadena, que fa estona que treballen en la idea d'una festa refrescant, lluny dels típics concerts que es reprodueixen arreu de les festes patronals dels pobles i també a Palma, han tingut molta de cura a l'hora d'organitzar una festa amb dos escenaris tan diferents però també han pensat en aquelles persones més joves que no poden sortir fins a altes hores de la matinada.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris