muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Un any més, Jarabe de Palo oferí el concert de l'estiu a la plaça de Toros

El rock llatí de Jarabe de Palo omplí ahir el Coliseu Balear de gom a gom

Hores abans del concert que va tenir lloc ahir vespre al Coliseu Balear, el cantant del grup actuant Jarabe de Palo, Pau Donés, va expressar les seves impressions a la premsa illenca. El concert, que arriba a meitat de la gira del grup, prometia molt des del començament. L'any passat, el concert realitzat a Palma va ser per ells el millor concert de tot l'any.

Pau Donés explicà la bona marxa de la gira fins ara. «La gent ve als nostres concerts i s'ho passa bé, i nosaltres també ens divertim moltíssim; després d'un concert l'adrenalina no deixa que te'n vagis a dormir», ens digué. Gaudeix dels seus concerts des del moment que surt per la porta de casa seva fins que arriba a l'escenari.

Els tres darrers anys no han deixat grans petjades en la vida dels components de Jarabe de Palo a pesar de la fama. «Ara ens podem permetre viure de la música, però la nostra concepció fonamental del rock&roll no ha canviat», afirmà. Certament, La Flaca, una cançó inspirada en una al·lota cubana durant una estada a l'illa caribenca fa quatre anys, va ser un punt d'inflexió en la seva carrera. Hi va marcar un abans i un després. El després es traduí en una carrera cap a la fama.

D'altra banda, no els preocupa què pugui passar demà. Estan segurs que la seva carrera és «de fons» i que encara els queda molt per fer. Els temes per a les cançons els surten de les històries quotidianes, «coses que ens passen a tots a la vida; tenc la necessitat d'expressar les meves coses a través de les cançons» confessà Donés.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris