muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

Les «Sombras de la China» de Serrat ompliran l'Hipòdrom de Son Pardo

El Noi del Poble Sec protagonitzarà un dels concerts més espectaculars de l'estiu

Es presenta com una de les cites musicals més espectaculars d'aquest estiu. Joan Manuel Serrat és molt de Serrat i, per això, encara que ja va presentar les Sombras de la China a l'Auditòrium aquest hivern, el nou muntatge d'aquest concert farà que, de ben segur, sigui tot un èxit. La cita serà el proper dimecres devuit d'agost. I serà a l'Hipòdrom de Son Pardo. L'espai estarà adequat especialment per a l'actuació d'El Noi del Poble Sec.

Així, s'habilitarà especialment el recinte per a major comoditat dels assistents amb localitats de seients que seran numerats. Hi haurà capacitat per a tres mil assistents. També es facilitarà l'aparcament a l'exterior del recinte. L'Hipòdrom de Son Pardo viurà, segur, una gran nit.

Serrat presentà Sombras de la China el passat mes de setembre. Des d'aleshores, han estat incomptables els concerts realitzats pel cantautor tant per l'Estat Espanyol com per Sud-amèrica. Precisament, Serrat actua a Palma després d'aquesta exitosa gira d'aquests països amb què Serrat manté una relació molt especial. Amb més de mig milió de còpies venudes, Sombras de la China s'ha convertit en tot un èxit. Els fans del músic havien esperat molt de temps. Hi havia fam de la seva música. I és que amb aquest treball, amb aquestes onze cançons que componen el disc, Serrat tornava als estudis després de quatre anys sense entrar en un estudi de gravació i ho feia amb peces d'històries humanes, com la de Princesa, que han aconseguit arrelar entre els seguidors del músic.

La nit serà llarga i, de ben segur, que no hi mancarà un repàs als temes clàssics de la seva llarga trajectòria artística, però serà Sombras de la China la gran estrella de la nit. «Les cançons han de créixer, madurar i s'ha de deixar-les volar. Els temes creixen i maduren en la mesura que la gent les deixa. Una cançó es completa quan algú l'escolta i la fa seva», opinà l'autor de Penélope o Mediterráneo durant la presentació dels seus darrers temes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris