algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Nostradamus assenyala l'11 d'agost com a la fi del món.

75784

Michel de Nostradamus. Un home que va fer història.

El nou mil·lenni. Semblava molt lluny però ara ja hi som a dues passes. S'ha de fer cas als pronosticadors?. Amb la calor i a punt d'entrar a l'agost, la febre s'ha incrementat i tothom hi diu la seva. Que ens depararà el futur?, El món s'acaba?. És necessari saber-ho perquè queden moltes coses a fer. L'arribada de l'11 d'agost encén els temors d'una manera exagerada. Per alguns serà una data més del calendari i pels qui tenen vacances serà un dia més de platja o d'excursió, altres, però, estan a l'aguait i han pres les seves mesures per si de cas les profecies es compleixen.

De de tot això el «culpable» l'hem de cercar segles enrere. Michel Nostradamus naixia el 14 de desembre de 1503. Metge, vident, astròleg, Filosòf, matemàtic, alquimista i autor de les Centúries, els vaticinis. Doncs la quarteta 72 de la desena centúria resa de la següent manera: «L'any 1999, setè mes, del cel vendrà el gran rei del terror. Ressuscitar el gran rei d'Angolmois abans o després de Mart i regnar per bona hora». O sigui, que segons Nostradamus en el setè mes vindrà alguna cosa del cel terrorífica. Quina serà aquesta cosa?.

Al llarg del temps hi ha hagut molts d'estudiosos de les Centúries que diuen que aquesta profecia podria complir-se entre els mesos de juliol i octubre d'enguany, a causa de les diferències cronòlogiques de calendari de l'epoca respecte al calendari actual. Així queda oberta la possibilitat que la profecia coincideixi amb l'eclipsi de sol de l'11 d'agost. La quarteta 34a de la tercera centúria parla un altre cop del rei del terror, aquest cop com si fos un monstre: «Quan la falta de sol sigui. En ple dia serà vist, d'una altra manera se li interpreterà, Carestia no importa, ningú no ho haurà previst».

Un dels personatges interessats en allò esotèric és el modista Paco Rabanne, que previsible ell, ha abandonat l'alta costura i s'ha llançat a un altre negoci. Va escriure un llibre interpretant la profecia en el sentit que seria l'estació russa Mir la que cauria en trossos el dia 11 d'agost i produiria la destrucció de París. I ell ja està fent les maletes per no ser-hi l'esmentat dia. Però des de temps bíblics han existit persones capaces de veure el futur, molts altres profetes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris