cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

A la fi... Rosana va arribar!

Més de cent persones esperaven la cantautora per signar exemplars del nou disc

La cantant Rosana tenia previst ahir signar CD del seu nou àlbum Luna nueva durant, més o manco, una hora i mitja a El Corte Inglés. Però aquest programa s'espatllà una mica, encara que tot va concloure bé i és que Rosana se'n sap sortir força bé.

Tot començà quan encara no eran les 18'30 hores, l'hora que anunciaren que arribaria, quan ja havia una aglomeració important de persones que esperaven Rosana. Hi havia una mica de tot, el que més, dones jovenetes, però també hi havia al·lots, mares amb les seves filles, altres no tan joves, però això sí, tots i totes coincidien, pel que sembla, amb el gust per la cantautora canària.

Alguns duien portaven el CD de ca seva, uns altres el compraren per a l'ocasió i, per què no, també hi havia gent que només esperava per tenir l'oportunitat de veure en viu i en directe una estrella de la cançó. Malauradament, quan ja eran pràcticament les 19'00 hores, un representant de l'organització es disculpà pel retard, però assegurà que ja no es torbaria gairé, que ja era en camí.

A més a més, per amenitzar l'espera posà unes imatges de vídeo d'actuacions i música de fons de Rosana, però és clar, res no és perfecte i el problema va ser que es varen oblidar de llevar la música que també se sentia de la secció de música dels grans magatzems.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris