cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Un estiu ple de calor solar i familiar

Aquesta setmana es publiquen les primeres fotos de la filla de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban. A les imatges, publicades en exclusiva per Hola, la nina sembla més guapa del que en un començament es podria esperar després de les declaracions del seu pare, que afirmà que «igual que tots els nadons és molt lletja». Llevat d'aquest comentari, tots dos estan molt il·lusionats amb la seva primera experiència com a pares.

Després d'un viatge a Colòmbia sembla que la parella Rocío Jurado i José Ortega Cano ja han enllestit tot per formalitzar l'adopció, a la fi segurament serà una parelleta. De fet, la cantant ja s'ha avançat als esdeveniments i ha fet minvar l'agenda de compromisos per aquest estiu al seu manager.

Qui no està tan content és Cayetano Martínez de Irujo, fill gran de la duquessa d'Alba, que continua patint per la separació amb Mar Flores, segons confessà a la revista Diez Minutos. També aprofità per culpar l'anterior marit de Flores, els germans Matamoros, el comte Lecquio i Ana Obregón del fracàs de la seva relació, fins i tot, assegurà que han tingut molta responsabilitat en la ruptura d'ambós. De fet, diu que aquesta ha estat la relació amb la qual ha tingut més il·lusió de la seva vida.

La princesa Estefania Mònaco, que encara no ha conegut la seva neboda, la filla menor de Carolina, és ara a Porto Polo (Còrsega) prenent el sol en «top less», segons mostra Diez Minutos, revista molt donada a aquests «escàndols».

A la fi arriba la notícia més esperada i és que Isabel Pantoja, que feia molt de temps que no era vista amb un acompanyant masculí, torna a aparèixer públicament amb un nou home i pel que sembla força contenta. Tampoc no ha vingut de nou, cal recordar que fa dos mesos la cantant declarà que estava una altra vegada enamorada.

Per acabar, s'ha de destacar les vacances dels ducs de Lugo a Capri amb el seu fill Froilan, per les fotes aparegudes a la revista Semana sembla que els tres ho passen força bé. Ballen i duen uns vestits ben moderns.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris