algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Tornen les sessions més sagnants dels Chaplin

Avui, demà i el proper cap de setmana, els multicines acullen les 12 Hores de Cinema de Terror

Ja fa desset anys, però l'afició continua tan forta com el primer dia. I és que passar por es veu que agrada, si més no por a les sales de cinema. I això ho sap molt bé Joan Olives, alma mater dels multicinemes Chaplin, que avui tornen a ser escenari de les «12 Hores de Cinema de Terror» que enguany organitza la seva dessetena edició. «Això té més història que el Govern», comentà l'exhibidor entre rialles. Com ja acostuma a ser tradicional els darrers anys, hi haurà més d'una nit terrorífica. Serà avui, demà i el divendres, dissabte i diumenge de la setmana que ve. Per sang i fetge no queda.

Les sessions d'aquestes llargues nits en què de ben segur no es pot aclucar l'ull comencen a les 12'50 del vespre i acaben a les 12'50 de l'endemà. De por! Els preus?. Si comprau les entrades de manera anticipada, us sortirà per 1.875 pessetes. Si us decidiu en el darrer moment, i l'adquiriu a taquilla, haureu de pagar un poc més, 2.275 pessetes. El preu, a banda d'una nit esgarrifadora, inclou bossa de crispetes sagnants i una ampolleta d'aigua (per allò dels ensurts).

Olives espera que, també enguany, aquestes nits siguin tot un èxit. «L'any passat van venir devers tres mil persones. Sempre ha anat molt bé», comentà Olives que es confessà un dels seguidors fidels de la iniciativa. «Sempre me les mir», assegurà.

L'exhibidor ha intentat que les pel·lícules, sis d'anunciades i una de sorpresa, siguin de la màxima qualitat i tan variades com sigui possibles. La «collita» d'enguany ha estat bona, gairebé totes foren èxits de taquilla. Halloween H20, d'Steve Miner; Leyenda urbana, de Jamie Blanks; La novia de Chucky, de Ronny Yu; Aún sé lo que hicisteis el último verano de Danny Cannon; Psyco (Psicosis) de Gus Van Zandt i Dark City d'Alex Proyas, són les propostes. Un poc de tot. Clàssics que es revisen vint anys després, el Halloween H20 amb Jamie Lee Curtis. Clàssics que no es revisen gens ni mica, Psycho. Dues d'al·lots i al·lotes guapíssims amb mil desgràcies (Aún se lo que hicisteis... i Leyenda urbana), un poquet d'humor negre amb ninots diabòlics (La novia de Chucky i una de terror profund amb actors com Kiefer Sutherland i William Hurt (Dark city).

Olives no volgué avançar la pel·lícula sorpresa, que per això ho és, però sí advertí que no seria el darrer lliurament de Viernes 13. «La distribuïdora de la pel·lícula sempre la retira una vegada s'ha projectat per les sales comercials», digué i només avançà que seria «un clàssic».

Enrere queden les pel·lícules que encetaren les primeres dotze hores. Foren La noche de Halloween, Viernes 13, Pesadilla diabólica, El tren del terror, La niebla i Terror en Amity Ville. L'any següent fou, entre d'altres, el d'El resplandor o El ente.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris