algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Maria del Mar Bonet fa un recital a Selva per a l'espai Ramon Llull

El jardí de les meravelles

A poc a poc, tira a tira, pren forma el Jardí Medicinal Ramon Llull, que s'ha de situar en uns terrenys que l'homeòpata Carles Amengual té a Selva. En aquest ambiciós projecte hi varen contribuir les més de cinc-centes persones que acudiren, la nit de dimecres, al recital benèfic que va fer Maria del Mar Bonet amb aquest motiu.

Entre el públic que va ajuntar el gaudi de l'oïda i la solidaritat, cal assenyalar els nous consellers Joan Mayol (Agricultura), Margalida Rosselló (Medi Ambient), Damià Pons (Cultura) o Misericòrdia Ramon (Noves Tecnologies), l'exconseller de Sanitat Francesc Fiol; l'ecologista Miquel Àngel March i, fins i tot, Diandra, encara dona legal de Miquel "Douglas" de s'Estaca.

Abans de començar l'actuació, hi va haver breus parlaments. El primer a envestir va ser el batle de Selva, Joan Rotger, que va dir que un projecte d'aquesta envergadura hauria de comptar amb la col·laboració del Govern. El batle va assegurar que del Jardí Ramon Llull no només se'n beneficiarien els mallorquins,... sinó tota la humanitat.

L'homeòpata Carles Amengual va agrair als presents la seva assistència a l'acte alhora que explicava que no només els llibres de Llull parlaven sovint de plantes, sinó que els jardins eren patrimoni de la humanitat. L'impulsor del jardí va agrair especialment a les associacions que envolten l'escola de Selva el seu suport i també les «petites però enormes» contribucions dels ciutadans del carrer.

Després va ser el moment de Maria del Mar, que va tenir molta cura a l'hora de fer una selecció «vegetal» dels temes a cantar envers un públic encantat. Un dels primers a sonar va ser Lo pi de Formentor, basada en el poema del pollencí Miquel Costa i Llobera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris