algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Sons i danses nipones al Festival pollencí

Hendricks, Zimmerman i Zacharias, principals atractius de la 38a edició del Festival de Pollença

79416

La soprano Barbara Hendricks cantarà un programa romàntic.

J. R.

Enmig d'un ambient selecte es presentà ahir a un conegut hotel del passeig marítim de Palma, la trenta-vuitena edició del Festival de Pollença. La nova batlessa de la vila, Francesca Ramon i el director artístic del Festival, Eugen Prokop, foren els encarregats de posar al corrent les novetats de l'esdeveniment.

Després dels pertinents agraïments a les institucions i firmes patrocinadores, així com el reconeixement a la feina realitzada per l'anterior corporació de govern, Francesca Ramon manifestà la seva voluntat de continuar la feina feta en el decurs de quasi quaranta anys.

El director artístic féu una ràpida sinopsi dels dotze concerts de la present edició, el primer dels quals s'avançà al passat 23 d'abril amb l'actuació del pianista Vladimir Ashkenazy. De la variada oferta s'ha de destacar el concert de dia 21 d'agost amb el violinista Frank Peter Zimmermann i el pianista Christian Zacharias, junts per primera vegada, el recital de Barbara Hendricks dia 1 de setembre i sobretot les dues actuacions de la companyia Kokoromi-no Kai de Kyoto.

El divendres 13 d'agost i diumenge 15 d'agost, catorze artistes japonesos representaran al claustre de Sant Domingo alguns dels gèneres més populars de l'ancestral teatre Noh. Serà l'única actuació del grup a tot Europa, motiu pel qual promet ser un espectacle ple d'atractius.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris