algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Breus

• Premi

Rafel Ginard L'escriptor i poeta artanenc, Joan Mesquida, fou el guanyador del primer premi del I Certamen Literari Rafel Ginard Bauçà amb l'obra La darrera vinya. El concurs de narrativa curta en llengua catalana escrita per un autor local, que rep el nom de Ginard en homenatge al franciscà, estigué organitzat per la revista Bellpuig amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Artà. DdB.

• Pintura

Exposició La galeria d'art Matisos, de la Colònia de Sant Jordi, acollirà a partir de dissabte una exposició conjunta de tres artistes: Miquel Brunet, Rafel Caldès i Joan Artigues. La mostra, que restarà oberta fins el set de setembre, reuneix els treballs sota el lema «Tres amics... tres artistes». DdB.

• Obituari

Alberto Gironella Alberto Gironella, un dels més grans pintors surrealistes mexicans d'aquest segle, morí dilluns vespre, als 69 anys, víctima de càncer. Gironella il·lustrà el famós llibre de Malcom Lowry Bajo el volcán. L'artista era un dels pocs «grans pintors surrealistes» que quedaven a Mèxic i l'hereu de la tradició de Frida Kahlo. Algunes de les millors obres de Gironella són retrats d'Emiliano Zapata i Madonna.REUTERS.

• Internet

Picasso Conèixer els llocs on Pablo Ruiz Picasso va viure a la seva infantesa per comprendre millor l'entorn on es desenvolupà la seva sensibilitat artística és possible a través d'una nova pàgina a Internet impulsada per l'Àrea de Turisme de l'ajuntament de Màlaga. «La Málaga de Picasso» permet acostar-se a la casa on va néixer, visitar la parróquia on se'l batejà o informar-se de la seva escola. L'adreça és www. malagaturismo.com/ picasso.EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris