algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
12°

Breus

• Toros

A Inca Avui horabaixa, a partir de les 18.30 hores, se celebrarà a Inca la tradicional corrida de Sant Abdon i Senén. En aquesta festa actuaran els matadors José Mari Manzanares, Manuel Díaz El Cordobés i Javier Conde que lidiaran toros del ferro de Rafael i Angel Peralta. Aquesta ramaderia va ser adquirida pels germans Peralta a Isabel Guevara, que canviaren el ferro pel que empren en l'actualitat. Els caps d'aquesta ramaderia pasturen a la finca El Carrascal de Badajoz i observen la divisa verda i blanca, senyal «fendit» i porta en ambdues orelles.M. GOMIS.

• Teatre

Bona ocupació a Almagro El Festival Internacional de Teatre Clàssic d'Almagro, que baixarà avui el teló de la seva XXII edició, ha aconseguit enguany una ocupació del 96 per cent en les seves localitats i una recaptació de prop de 60 milions de pessetes, gairebé la meitat del pressupost del certamen. El director de l'esdeveniment, Luciano García, va destacar «el nivell mig alt» de les representacions artístiques, «la creixent projecció d'Almagro en el panorama d'esdeveniments culturals de l'estiu» i els bons resultats econòmics obtinguts en aquesta edició. EFE.

Mor l'actriu Elena Zareschi L'actriu Elena Zareschi, una de les més grans dives del teatre italià i intèrpret excepcional de la tragèdia antiga, va morir ahir a Lucca, en el centre d'Itàlia als 81 anys d'edat. Nascuda a la localitat argentina d'Haedo el 1918, Zareschi va treballar amb totes les grans companyies italianes i amb directors de la talla de Giorgio Strehler o Luchino Visconti, durant la seva llarga trajectòria teatral. El 1939, després d'una breu experiència en el cinema, l'actriu va debutar en el teatre amb Bodas de sangre, de García Lorca, un dels grans autors del seu extens repertori. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris