cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

Empúries editarà un nou poemari «alfabètic» del mallorquí Miquel Bauçà

L'autor anuncià «Els estats de connivència» en una entrevista a «Serra d'Or»

74802

Bauzà ha anunciat el llibre en una entrevista per qüestionari.

Després de l'èxit assolit per El Canvi, un nou títol de Miquel Bauçà és a punt de sortir al mercat i fer les delícies dels seus fidels lectors. Es tracta d'Els estats de connivència, un nou poemari en el qual l'autor encara està treballant i que serà publicat per l'editorial Empúries.

La notícia de la propera publicació del volum ha estat feta conèixer pel propi autor, a través de la peculiar entrevista a distància que l'escriptor mallorquí Miquel Bauçà, instal·lat a un pis del barceloní barri de l'Eixample i només accessible a través d'un apartat de correus, atorgà al també escriptor Sebastià Alzamora. Sota el títol de «L'entrevista frustrada», Alzamora reprodueix a les pàgines de Serra d'Or el qüestionari que Bauçà contestà i en què informa que Els estats de connivència, «el proper projecte, ja és en curs».

Segons explicà Alzamora, Bauçà acompanyà el qüestionari amb un disquet en el qual figuraven bona part dels poemes que composaran el llibre. És, en les seves paraules, «un poemari extraordinari, en una línia de poesia molt pròpia de Bauçà».

Molt vinculat amb un altre poemari publicat per Bauçà, El crepuscle encén estels, en aquesta ocasió les composicions apareixen distribuïdes per ordre alfabètic, el mateix sistema organitzatiu que l'autor adoptà per El Canvi. Aquest, per Alzamora, és «un sistema que ha agafat ara i ell mateix reconeix perquè ho fa: simplement, quan ha acabat, prem un botó de l'ordinador i els textos s'ordenen alfabèticament».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris