algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

El rock mallorquí també serà a Prades

Fora des Sembrat, Daniel Higiénico i Antònia Font actuen avui al Festival Senglar Rock de Tarragona

81804

Tots tres actuaran avui, segon dia d'aquesta festa rockera.

Dos dies. Quatre escenaris. 30 artistes. 40.000 metres quadrats (10.000 per acampada). 70 milions de pressupost. 530 habitants. 10.000 espectadors. 10.000 litres de cervesa. 6.000 de refrescs. 1.000 d'aigua. Aquestes són les xifres del Festival Senglar Rock que des d'ahir, i fins aquesta matinada, omplirà la localitat tarragonina de Prades del millor rock en català. Tot això i tres grups mallorquins: Fora des Sembrat, Daniel y la Quartet de Baño Band i Antònia Font.

Encara que el Festival començà ahir, és avui (de dotze a vuit del matí) el dia fort d'aquest Festival que enguany celebra la segona edició. I precisament al dia fort, quan s'espera una major presència de públic, que actuaran els tres representants mallorquins. I ho faran en dos dels tres escenaris preparats per a les actuacions. Així, Fora des Sembrat i Daniel y la Quartet ho faran a l'envelat. El grup de Pep Suasi presentarà Altres herbes i amebes, el seu darrer treball, sobre les vuit del vespre, mentre que el veterà Daniel i la seva Quartet de Baño començaran a actuar i faran «flipar» el públic gairebé a la una de la matinada.

Per la seva banda, Antònia Font seran els encarregats de clausurar les actuacions a l'escenari de Catalunya Cultura en què ahir no es feren actuacions i que està destinat als artistes més nous. Aquest espai és el més matiner, es comença a tocar a les dotze del migdia i s'acaba sobre les quatre de l'horabaixa, i dóna pas als altres dos escenaris que ofereixen les diverses actuacions de manera intercalada per facilitar-ne l'accés als assistents.

De ben segur que la participació en aquest macrofestival serà una bona oportunitat d'ampliar mercats per als grups d'aquí. I és que el Senglar Rock no és un espectacle qualsevol. Enguany s'espera augmentar de manera considerable el nombre d'assistents als diferents concerts. L'any passat foren devers sis mil els joves que no es varen voler perdre la festa. En aquesta edició els organitzadors esperen que més de deu mil persones es desplacin fins a Prades per seguir les diferents actuacions. L'abonament per als dos dies valia sis mil pessetes, per avui dissabte era de 3.500 i també es venien entrades per a concerts concrets d'avui.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris