cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

Breus

• Reconeixements

Claudio Rodríguez El director de la Reial Acadèmia Espanyola, Víctor García de la Concha, i el darrer premi Cervantes de Literatura, José Hierro, reteren ahir homenatge a Santander al recentment desaparegut poeta Claudio Rodríguez, a qui ambdós definiren com un «home pur» que, com els místics, representà «la realitat transfigurada». Tots dos acadèmics, amics del poeta de Zamora, recordaren la seva sorprenent irrupció en el panorama de la poesia espanyola de postguerra amb un poemari, Don de la ebriedad que, en paraules del president de la RAE, «duia una línia de modernitat literària».EFE.

• Literatura

Venda de llibres per Internet La venda de llibres per Internet mou actualment prop d'un bilió de pessetes al món, segons estimà ahir el director de Màrqueting de Grup Crisol, Pedro Barrera, en el decurs d'una conferència emmarcada dins dels cursos d'estiu de la Universitat Europea Madrid-CEES. En aquest sentit, assegurà que els llibres «són el segon producte més demanat en el comerç electrònic» i afirmà que, al seu parer, els líders en el mercat seran «els qui innovin i estiguin al dia de l'evolució d'Internet, i mantenguin una oferta que traslladi avantatges clars al consumidor». EFE.

• Art

Inauguració de Maria Antònia Cerdà La pintora Maria Antònia Cerdà, a la imatge acompanyada de Matthias Kühn, va inaugurar ahir a la Fundació Kühn l'exposició «El paradís al carrer del sol». La mostra arreplega una selecció de pintures en què la figura humana assoleix un fonamental protagonisme. DdB.

Escudero, a la Fundació Miró Fins el pròxim dia 3 d'octubre es podrà visitar a la Fundació Miró de Palma l'exposició de Vicente Escudero «Mi baile», que fou inaugurada anit en un acte que comptà amb la presència de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Carme Feliu, i el president del Grup Serra, Pere A. Serra, entre d'altres personalitats. Com el títol de la mostra indica, l'exposició acull una cinquantena de dibuixos sobre el ball realitzats per Escudero i procedents de la col·lecció privada de Pere A. Serra i del fons de la Fundació. DdB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris