algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

La bogeria de «L'amenaça fantasma» ja s'acosta a Palma

El film, un fenomen social, s'estrenarà el 20 d'agost a quatre sales de la ciutat

Els seguidors de la nissaga de La guerra de les galàxies poden respirar tranquils. Star Wars. Episodi I. L'amenaça fantasma ja s'acosta. La seva estrena a Palma, a quatre cinemes, serà dia 20 d'agost. Així doncs, no queda gaire. Tot i que no s'espera la bogeria de l'estrena mundial del film, quan dotzenes de persones feren dies de coa per ser els primers a veure-la, sí que hi ha aficionats d'aquest sèrie mítica creada per George Lucas disposats a estar-s'hi un parell d'hores per tenir una bona localitat el dia de l'estrena.

L'exhibidor cinematogràfic Sebastià Salom considera que l'estrena d'aquest primer episodi de la nova trilogia despertarà passions. «Creiem que anirà bé, a Estats Units hi ha una veritable bogeria, en set setmanes ha recaptat 385 milions de dòlars. Tot un rècord!», comentà Salom.

La pel·lícula s'estrenà el mes de maig als Estats Units. Des d'aleshores s'ha anat presentant a diversos països amb una gran promoció digna de Hollywood. Aquí no es descarta fer alguna cosa especial per al dia de l'estrena, però s'han d'esperar ordres des de Madrid ja que es vol fer una campanya conjunta tenint en compte que l'estrena és simultània a tot l'Estat.

I el 20 d'agost no és un poc tard per a la presentació d'aquest tipus de pel·lícula?. «No. En les ciutats grans s'ha de pensar que la gent torna a anar amb força al cinema el mes de setembre. Les productores, que pensen en centres com Madrid o Barcelona, tenen en compte la tornada dels llocs d'estiueig de la majoria de la població», comenta l'empresari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris