algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
13°

Esperança Mas és la nova Hereva

Eduardo Gamero pronuncià dissabte el pregó de les festes de santa Catalina Tomàs

Va ser una festa ben completa. La proclamació de l'Hereva i les seves dames d'honor, una de les cerimònies més importants de les festes de santa Catalina Tomàs de Valldemossa, va ser acompanyada ahir del pregó de festes i l'homenatge a balladors del Parado de Valldemosssa. Esperança Mas Alcover ha estat la nova hereva d'enguany i ahir li va ser imposada aquesta condició en el solemne acte de proclamació. Abans, però, Eduardo Gamero Mir va fer el pregó de les festes valldemossines.

Esperança Mas té dotze anys, estudia sisè de bàsica i va ser elegida mitjançant sorteig. Però Esperança no va estar sola, ahir vespre, ja que també varen ser investides oficialment com a dames d'honor les al·lotes Maria Calafat, Jasmina Albertí, Clàudia Tomàs, Margalida Reynés, Maria Magdalena Munar i María Luisa López. Després de l'elecció de l'Hereva, hi va haver temps per procedir a la presentació del compacte del Parado de Valldemossa i d'homenatjar els balladors Joan Lladó i Maria Mas, del grup folklòric.

Esperança Mas haurà de representar el poble en el decurs d'aquestes festes patronals. Per ella la millor cosa, però, és «la festa de la Beata i la desfilada triomfal». Allò que també li agrada molt és fer esport. Juga al futbol des de sempre i en aquest moment està participant en el campionat de futbet de les festes de la Beata. Així, doncs, la primera gran jornada de les festes de santa Catalina Tomàs conclogué amb Mas com a nova Hereva.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris