cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Breus

• Literatura

Miguel Delibes L'escriptor vallisoletà Miguel Delibes serà un dels quatre escriptors espanyols seleccionats per la cadena de televisió francesa TV Trois (la segona de la televisió gal·la) en coproducció amb l'anglosaxona Discovery per a la realització d'una sèrie titulada «Grans escriptors del segle».

Al costat de Delibes, la sèrie, que recull els 250 escriptors més importants del segle XX, abordarà també la vida i obra de Federico García Lorca, Rafael Alberti i Camilo José Cela. El capítol de Delibes tindrà una hora de durada i s'emetrà a França i, posteriorment, a Anglaterra i els Estats Units a partir de l'any 2000. En aquesta data apareixeran les traduccions franceses de El Hereje i Viejas Historias de Castilla la Vieja.EPR.

• Museus

156 milions pel Reina Sofia El Consell de Ministres aprovà un acord pel qual es concedeix un suplement de 156 milions al Museu Nacional centre d'Art Reina Sofia, «per atendre despeses de caràcter ineludible fins al final de l'exercici». Es tracta, segons explicà el director del centre d'art Reina Sofia José Guirao, de despeses de caràcter ordinari, com exposicions, assegurances i treballs que realitzen els comissaris de les diverses mostres que actualment s'hi poden veure.EPR.

• Art

Cotitzacions Una assemblea d'artistes es reunirà el proper dijous a Madrid per decidir si fa una contraproposta al Govern en el contenciós sobre les cotitzacions fiscals o si trenca les negociacions. L'origen d'aquesta polèmica se situa en què no s'ha complit un reial Decret del 1986 que fixava la integració dels artistes al règim general de la Seguretat Social i assenyalava un termini de 10 anys per l'homologació en matèria de pagaments. EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris