nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Siurells de Plata per als més veterans

El Grup Serra lliurà ahir aquests reconeixements als treballadors de l'empresa des de fa 25 anys

«Un dia que vaig parlar massa vaig dir que donaríem Siurells de Plata als treballadors que fessin vint-i-cinc anys a l'empresa. I crec que va estar bé, perquè us ho mereixeu tots. Ara ja podeu dir que teniu la mateixa distinció que el rei», Pere Serra, president i editor del Grup Serra, dirigia aquestes disteses paraules als treballadors de l'empresa que ahir foren distingits amb els Siurells de Plata. L'acte, que va tenir lloc al Teatre Municipal, fou una festa més senzilla i ràpida del que en un principi estava previst. La inesperada desaparició de Paulí Buchens, vicepresident del Grup, motivà aquest canvi de plans. Precisament el record cap a la figura de Buchens provocà un dels moments més emotius de l'acte quan la seva dona rebé el guardó, de mans de Pere Serra, a títol pòstum.

L'acte començà amb unes paraules del director d'Ultima Hora, Pere Comas, que agraí la tasca dels treballadors del Grup Serra en el moment de fer d'aquest diari «el número u dins el grup més important de Balears». Tot seguit, Pere Serra, destacà també la gran evolució del diari en la seva història com a part d'aquest grup de comunicació. «Agraesc també el vostre tracte personal cap a mi, que ha estat com cap a un company, un amic», digué Serra que també tingué paraules d'agraïment a la tasca «discreta, silenciosa i entusiasta» de la família Tous cap a aquesta empresa.

A continuació, començà el lliurament d'aquests reconeixements especials. Foren 31 els treballadors reconeguts amb aquesta figura i cap a tots ells tingué Pere Serra paraules i records. Un a un, amb un parell d'excepcions, els homenatjats anaren recollint les figuretes. Directors com Miquel Serra o Pere Comas; gent de tallers com Xisco Bisquerra o Sebastià Montserrat; secretàries com Aina Maria Coll; treballadors de publicitat com Joan Salamanca; fotògrafs com Tomàs Montserrat; redactors com Pedro Prieto; càrrecs empresarials com Sebastià Ginard o columnistes com Jacint Planas o Antoni Serra, recolliren els seus reconeixements de la mà del president del Grup. Enmig d'un ambient distès, Pere Serra agraí la «fidelitat» i la bona feina de tants anys d'aquests treballadors.

Una vegada acabats els lliuraments de premis, el fotògraf Tomàs Montserrat digué unes paraules d'agraïment en nom dels premiats. Montserrat qualificà de «dream team» aquests veterans treballadors que, sota la direcció de Pere Serra, han fet del Grup el més important de Balears.

Tot seguit, una altra de les premiades féu entrega a Pere Serra d'una placa amb la signatura de tots els guardonats. El text d'aquest regal commemoratiu expressava el sentiment dels homenatjats en el sentit que, vint-i-cinc anys més tard, estan disposats a renovar «l'afecte i el reconeixement». L'acte acabà, després d'un aplaudiment d'homenatge a Margalida Magraner, amb un petit refrigeri.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris