algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Flors i llàgrimes a la tomba dels Kennedy i davant la residència de l'únic fill del president assassinat

«On has anat, estimat John?»

84662

Flors i missatges foren deixats davant la residència del matrimoni desaparegut.

Centenars de persones s'han apropat els darrers dies al cementeri nacional d'Arlington, als afores de Washington, on estan enterrats el president John Fitzgerald Kennedy i la seva esposa, Jackie, per expressar la seva condolència pels darrers esdeveniments. Quan la tragèdia ha tornat colpejar la família Kennedy, amb la desaparició de l'únic fill mascle del president assassinat, la tomba de granit negre dels seus pares, guardada per una flama perpètua, s'ha convertit en un dels escenaris en què els nord-americans mostren la seva tristor.

Flors i tot tipus d'objectes han estat dipositats davant la tomba, en la qual descansen John Kennedy i Jacqueline Kennedy Onassis juntament amb dos dels seus fills, que moriren uns dies després de néixer. En un dels missatges de condolència es podia llegir ahir «Que Déu beneixi John Fitzgerald Kennedy júnior», escrit vora el dibuix d'una creu. Els americans també s'aproparen a la casa on vivien John i la seva esposa, Carolyn Besset, al carrer North Moore del barri de Tribeca, on deixaren flors i altres missatges com «On has anat, estimat John?».

La demostració de dolor ha estat discreta en el cementeri d'Arlington, visitat per centenars de turistes aquests dies d'estiu, que han mostrant el seu respecte pel clan familiar més conegut del país. Encara que cap responsable ho ha assenyalat obertament, el cementeri d'Arlington pot ser el lloc elegit per enterrar John Kennedy júnior quan el seu cadàver i els de la seva esposa i cunyada siguin recuperats de les aigües de l'Atlàntic, on va caure l'avioneta divendres passat. El cementeri nacional d'Arlington fou el lloc elegit per Jacqueline Kennedy per enterrar el seu espòs quan aquest va ser assassinat a Dallas el 22 de novembre de 1963.

El ministre de Relacions Exteriors de Rússia, Igor Ivanov, va presentar les seves condolències a la família Kennedy. «Expres la meva profunda pena» per la mort de John F. Kennedy, digué en una conferència de premsa. El president Bil Clinton afirmà que la nació s'uneix al dolor i va oferir les seves pregàries.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris