cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
23°

El xou de la ZDF, rècord d'audiència a Alemanya

Tot i que el programa fregà el caos en alguns moments, 11 milions i mig d'espectadors el seguiren

El xou de la televisió alemanya emès durant la nit de dissabte des de la plaça de toros de Palma aconseguí un rècord d'audiència malgrat que diverses incidències fortuïtes estigueren a punt d'enfonsar el programa en el caos. El programa Wetten dass...? (¿Qué apostamos?), fou seguit en directe des d'Alemanya per 11'49 milions de telespectadors, segons xifres de la segona cadena ZDF, cosa que pulveritza la marca màxima assolida per aquest espectacle en els seus 18 anys a la petita pantalla germànica.

Tot i això, mentre 6.000 espectadors assistien en directe a l'esdeveniment a Palma, 11 milions de compatriotes ho feien des de les seves llars, una ratxa d'adversa fortuna a punt va estar d'arruinar la gala. L'emissió del programa havia estat precedida per crítiques per part d'alguns mallorquins, que se sentien «discriminats» en el repartiment d'entrades, així com per l'Organització Alemanya de Defensa dels Animals, contrària a l'exhibició des de l'arena.

El presentador, el popular Thomas Gottschalk, pujà a escena sota els efectes dels medicaments, ja que hores abans havia patit una espectacular topada contra un aparador que va fer tèmer per la seva intervenció en un xou de quasi tres hores de durada. Sofia Loren per poc no hi arriba a temps, per problemes en la coordinació del seu vol, i la diva operística Montserrat Caballé posà a prova els nervis dels productors en no ser localitzada al seu hotel.

La producció televisiva costà a la ZDF uns 255 milions de pessetes i encara que estigué a punt d'anar a filar estopa, els telespectadors s'adonaren del caos que s'acarnissà en el programa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris