algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

La Companyia Manacorina de Teatre Independent durà «Domos» a València

Han estat seleccionats per participar l'octubre en el concurs Vila de Mislata

El concurs de teatre Vila de Mislata (València) comptarà aquest any amb presència mallorquina. L'obra Domos de la Companyia Manacorina Independent ha estat seleccionada per participar-hi el proper mes d'octubre. La Companyia Manacorina està formada per Pep Lluís Gallardo i Toni Gomila i es va estrenar amb aquest muntatge en el mes de març amb la intenció d'aportar un nou concepte de teatre dirigit a un públic ampli i heterogeni sense deixar de banda els continguts artístics intel·lectuals i dramatúrgics.

Domos ha estat dirigida pel director de Voramar Teatre, Joan Porcel, i ha comptat amb el suport de professionals com Lluís Gelabert o Pep Tosar. És un espectacle de teatre sobre textos de Dario Fo i Franca Reme. Dones des de la perspectiva dels homes situats al seu lloc. Els textos que han servit de base han estat seleccionats de l'obra 8 monòlegs per una dona casada que condueix a la descoberta del món de la dona en la cultura occidental, ja sigui a l'àmbit familiar, a les relacions de parella o el rol domèstic que desenvolupen, com a l'àmbit laboral, legal o sociològic.

Aquest espectacle, creat per la Companyia Manacorina Independent, juga amb aquests textos i són dos actors els que expressen els sentiments, il·lusions i frustacions de les protagonistes dels texts. Això és un tractament innovador ja que sempre han estat interpretats per dones. La il·luminació de Domos és a càrrec de Miquel Oliver.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris