nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
12°

Breus

Augmenten les picades d'escurçó Les picadures d'escurçó, que han augmentat amb l'arribada del bon temps, han de menester la immobilització de la zona mossegada, assenyalaren els doctors de l'Hospital Xeral de Galícia, que tranquil·litzà la població i assegurà que són «excepcionals» els casos greus o mortals. Després de l'aparició d'afectats per mossegades d'escurçons els darrers dies a Galícia, els especialistes restaren importància a la seva gravetat, ja que actualment hi ha tractaments adequats que combaten el verí i eviten complicacions majors.

Som els que menys ens suïcidam A l'Estat espanyol hi ha menys suïcidis que a la resta d'Europa, segons el president de l'Associació Mundial de Psiquiatria, Juan José López Ibor, qui assenyalà que si bé els suïcidis consumats tenen majors percentatges entre els mascles, els intents són més freqüents en dones i joves. Segons López Ibor, són més propensos a aquesta decisió aquells mascles «que viuen sols, sense feina, que són bevedors o que estan en edats més o manco avançades».

Unes festes bèsties L'Hospital General de la Seguretat Social Obispo Polanco de Terol va atendre anit un total de 53 urgències relacionades amb les festes de la Vaquilla del Àngel, que començaren ahir a la capital terolesa. D'aquestes urgències, tres persones presentaven ferides per banya de bou produïdes durant les vedelles i els bous de foc que es varen fer durant la nit a la plaça de bous. Sis persones ingressaren per intoxicacions etíliques.

Tres mil histèriques i els Backstreet Boys Més de tres mil adolescents feien coa des de dissabte vespre davant l'estadi d'Anoeta de Sant Sebastià per presenciar el primer concert de la gira espanyola dels Backstreet Boys a Espanya. Segons fonts de l'organització del concert, les seguidores del quintet nord-americà més matineres començaren a fer coa el passat dia 2. En aquell moment, una desena de joves es va col·locar davant del velòdrom donostiarra amb l'ànim d'ocupar els llocs més propers a l'escenari en el qual actuaran els seus ídols. Des d'aquest dia, el nombre d'adolescents alineades davant Anoeta ha crescut a un ritme desenfrenat a la vegada que augmentaven l'enginy per fer més bona de dur l'espera.

La Xina construirà una ciutat de l'humor La ciutat portuària de Tianjin (nord de la Xina) planeja una ciutat de l'humor que servirà de seu per a un festival internacional de periodicitat anual. La ciutat de l'humor tindrà una extensió de 300.000 metres quadrats i disposarà d'àrees dedicades a escultures, caricatures, vinyetes i una sala d'actuacions humorístiques. El recinte també comptarà amb un museu de l'humor i un parc d'atraccions infantil. Al projecte s'hi han sumat més de 30 empreses i institucions locals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris