algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

El teatre es trasllada a les barriades de Palma i a l'agost prendrà la fresca

Es posa en marxa la primera mostra amb la participació de quatre grups

64580

Representants del grups de Teatre presentaren la mostra.

P. B.

Els veïns de les barriades de Palma i tots aquells que vulguin riure, emocionar-se o gaudir de l'espectacle estan convidats a la mostra de teatre que quatre grups de la Federació Balear de Teatre Amateur oferiran aquest mes i el pròxim a distins escenaris. A més es podrà prendre una estona la fresca, cosa d'agrair en aquesta temporada.

L'Ajuntament de Palma posa en marxa la mostra de Teatre a barriades i Teatre a la Fresca que s'inicia avui a Son Ferriol. Els participants són el grup Teatre Nostra Terra de Son Espanyolet amb L'amor tant és blanc com negre; Coverbos de Son Ferriol amb Mare meva... quin puta paparra, Calabruix de Sant Jordi amb Girats de peu i Passatemps de Son Sardina amb Aritja muntanyenca que actua avui a la nit a Son Ferriol.

Des dels mesos de juliol a l'octubre els quatre grups aniran representant les obres a les diferents barriades. Després en el mes d'agost inclòs dins el programa d'Estiu a Palma, cada dilluns les representacions tindran lloc a la plaça de Sant Jeroni a les 22 hores.

El regidor de Relacions Ciutadanes en funcions, José María Rodríguez, la regidora de Cultura en funcions, Carme Feliu, i els representants dels grups presentaren aquesta mostra de teatre. «Aquest és un projecte per potenciar el teatre que fan aquest grups i que és d'alta qualitat», va dir Rodríguez.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris