algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Cinc artistes illencs s'adhereixen al projecte artístic de Metges del Món

Les obres enceten un fons d'art creat per l'ONG i la Fundació Miró de Palma

Natasha Zupan, Pep Llambies, Horacio Sapere, Dolors Sampol i Joan Sastre. Aquests són els cinc artistes illencs que s'han solidaritzat amb Metges del Món de les Illes Balears. Ho han fet de la manera que més és al seu abast: amb l'aportació d'una de les seves obres al projecte Fons d'Art que l'Organització no governamental acaba de posar en marxa.

El projecte ha nascut a través del conveni establert per Metges del Món amb la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma, que posa els tallers del centre a disposició dels artistes que se solidaritzin perquè hi puguin realitzar l'obra que cedeixin. Vinyet Roses, vocal de la junta directiva de l'ONG, apuntà ahir que, a més de l'aportació d'infraestructures que facilitaran la tasca als artistes, la col·laboració prestada per la Fundació Miró s'ha d'entendre en termes de «suport institucional i experiència en el món de les arts, imprescindible per al llançament d'aquest fons».

El projecte s'emmarca en una doble intenció. D'una banda, donar a conèixer l'organització Metges del Món a la societat, augmentant la seva representativitat i valoració en diferents àmbits de la població, alhora que sensibilitzant la comunitat entorn de la solidaritat; d'altra, contribuir a l'autofinançament de l'organització. Un i altre objectiu es podran assolir amb el projecte: les obres cedides seran presentades a nombrosos indrets sota el nom de Metges del Món i, a mesura que el fons es vagi incrementant, es posarà a la venda una bona part de les obres, amb què s'obtindran excel·lents guanys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris